GGD Hart voor Brabant

Externe vertrouwenspersoon

Als jouw school al een abonnement heeft, kun jij bij vragen en problemen contact opnemen met de externe vertrouwenspersoon. Je kunt ons ook 24 uur per dag digitaal bereiken via onderstaand contactformulier. Bij spoed zijn wij buiten kantooruren bereikbaar via 088 368 68 13.

Schakel ons in: 088 368 67 59
08:30 tot 17:00 uur
Geplaatst op: 19-04-2016 om 14:14 uur
Laatst gewijzigd op: 31-08-2020 om 17:26 uur

Waarom een Externe vertrouwenspersoon?

Heb je wel eens te maken gehad met een ingrijpende gebeurtenis of een melding van ongewenst gedrag op jouw school? Dan weet jij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de juiste dingen te doen op het juiste moment. En hoeveel energie het kost om de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te laten verstoren. Een extern vertrouwenspersoon is in dit soort situaties aanbevolen.

Waarom de GGD?

  • Speciaal opgeleide professionals
  • Deskundige en onafhankelijke partner
  • Centrale coördinatie
  • Eén centraal nummer voor advies en inzet

Heeft jouw school nog geen abonnement maar wil je in de toekomst wel verzekerd zijn van deskundige ondersteuning? Dan kun jij je aanmelden voor een abonnement via onderstaand contactformulier.

Spoedeisende zaken

Voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kun je buiten kantoortijden contact opnemen via 088 368 68 13.

Neem online contact op

Heb je een vraag over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag of ingrijpende gebeurtenissen zoals een onverwachts overlijden bij jou op school, opvang of vereniging? Of wil je advies of ondersteuning bij de aanpak van een klacht of probleem op dit gebied? Wij zijn je graag van dienst!  Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op.