Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij de GGD

Preventie, dat is onze kernactiviteit. Vanuit het individu en gericht op het collectief: de Brabantse volksgezondheid. Daarbij zetten we ook in op een gezonde omgeving. We onderbouwen onze keuzes en activiteiten met inzicht over gezondheid.

Wil jij bijdragen aan de gezondheid van ruim 1 miljoen inwoners in Noordoost- en Midden-Brabant? Kom dan bij ons werken!

Vacatures


's-Hertogenbosch
Word jij onze nieuwe managementassistent op het directiesecretariaat? Reageer dan meteen!
 • Karien Wannée

  Werken bij de GGD volgens

  Kijk mee met het werk van een Verpleegkundige Infectieziektebestrijding bij de GGD Hart voor Brabant.
  Werken als verpleegkundige IZB bij de GGD
 • Dries Jansen

  Werken bij de GGD volgens

  Bekijk de film van Dries en Latifa.
  Werken als jeugdarts bij de GGD
 • Monique en Annette

  Werken bij de GGD volgens

  “Wij zorgen dat mensen zo gezond mogelijk op reis gaan en weer terugkomen.” Reizigersverpleegkundigen Monique van Hemert en Annette Molenaar maken regelmatig bijzondere dingen mee.
  Lees meer

Werken en leren

GGD Hart voor Brabant is een dynamische werkomgeving vol kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Als gezondheidsorganisatie is verbeteren en vernieuwing belangrijk. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten. We motiveren elkaar, maar ook partners en inwoners om mee te bewegen.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid Noord-Brabant. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in onze organisatie? Lees dan meer over de mogelijkheden tot specialisatie en stage.