Werken bij de GGD

Preventie, dat is onze kernactiviteit. Vanuit het individu en gericht op het collectief: de Brabantse volksgezondheid. Daarbij zetten we ook in op een gezonde omgeving. We onderbouwen onze keuzes en activiteiten met inzicht over gezondheid.

Wil jij bijdragen aan de gezondheid van ruim 1 miljoen inwoners in Noordoost- en Midden-Brabant? Kom dan bij ons werken!

Vacatures


Regio Meierij en Maasland
Ben jij de Sociaal Verpleegkundige waar wij in Meierij/Maasland naar zoeken?

Maasland
Heb jij affiniteit met de gezondheidszorg en kinderen?

Tilburg
Heb jij affiniteit met de gezondheidszorg en kinderen?
 • Dries Jansen

  Werken bij de GGD volgens

  Bekijk de film van Dries en Latifa.
  Werken als jeugdarts bij de GGD
 • Judith Reuvers

  Werken bij de GGD volgens

  Als wijk-ggd’er werk je op het snijvlak van zorg en veiligheid. Hiervoor hebben we veel contacten in de wijk. Het effect is dat de politie ook minder werk heeft aan verwarde personen.
  Lees het verhaal van Judith
 • Monique en Annette

  Werken bij de GGD volgens

  “Wij zorgen dat mensen zo gezond mogelijk op reis gaan en weer terugkomen.” Reizigersverpleegkundigen Monique van Hemert en Annette Molenaar maken regelmatig bijzondere dingen mee.
  Lees meer

Werken en leren

GGD Hart voor Brabant is een dynamische werkomgeving vol kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Als gezondheidsorganisatie is verbeteren en vernieuwing belangrijk. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten. We motiveren elkaar, maar ook partners en inwoners om mee te bewegen.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid Noord-Brabant.Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in onze organisatie? Lees dan meer over de mogelijkheden tot specialisatie en stage.