Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij de GGD

Stel je eens voor … een samenleving waarin iedereen zo gezond mogelijk kan opgroeien en ouder worden. Waarin mensen zelf kunnen beslissen over hun eigen gezondheid en voldoende veerkracht hebben om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. Waar onze omgeving zo is ingericht dat gezonde keuzes de meest logische keuzes zijn. En waar gezondheid als vanzelfsprekend bovenaan iedere agenda staat. Makkelijk? Zeker niet! Noodzakelijk? Zeker wel! Daarom laat GGD Hart voor Brabant haar geluid horen: gedurfd waar dat moet, vernieuwend waar dat kan en altijd eerlijk. Wij maken samen gezond gewoon. Doe je mee?

Vacatures


's-Hertogenbosch
Kom jij onze jeugdgezondheidszorg versterken?

Maasland
Voor GGD Hart voor Brabant zijn wij op zoek naar een sociaal verpleegkundige OGGZ!

's-Hertogenbosch
Kom jij ons team Onderzoek versterken?

Werken en leren

GGD Hart voor Brabant is een dynamische werkomgeving vol kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Als gezondheidsorganisatie is verbeteren en vernieuwing belangrijk. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten. We motiveren elkaar, maar ook partners en inwoners om mee te bewegen.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid Noord-Brabant. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in onze organisatie? Lees dan meer over de mogelijkheden tot specialisatie en stage.