InwonersOnderzoekGezondheids­panel
InwonersOnderzoekGezondheids­panel

GGD Gezondheidspanel

Het delen van jouw mening is heel belangrijk. Het enige wat je hoeft te doen is meerdere keren per jaar een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt nooit lang, en kan gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Je kan je op ieder gewenst moment afmelden voor het panel.

Er gebeurt van alles in de regio Hart voor Brabant, en gezondheid is daar een groot onderdeel van. Wie houden wij verantwoordelijk voor veiligheid in onze gemeenten? En wat zijn wij als Brabanders van plan tijdens de carnaval? Het Gezondheidspanel van GGD Hart voor Brabant verzamelt de meningen van inwoners over allerlei onderwerpen. We springen in op actualiteiten of onderwerpen die in de regio leven. Hiermee peilen we hoe het ervoor staat in onze regio rondom allerlei onderwerpen, om de gezondheid en omgeving weer net wat beter te maken.

Privacy

Door je aan te melden voor het panel, stem je in met de opslag en evaluatie van jouw antwoorden en met het privacybeleid.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, of ideeën om ons panel te verbeteren? Mail ons dan gerust op panel@ggdhvb.nl!

Het laatste nieuws

Onderzoek

Informatie nodig over gezondheid en leefomgeving in de regio? Check de Brabantscan en Brabantse omgevingsscan

De Brabantscan is het kennisknooppunt voor gezondheidsinformatie over de provincie Noord-Brabant. Je vindt hier bijvoorbeeld de resultaten van de gezondheidsenquêtes van de GGD, maar ook gezondheidsinformatie uit andere bronnen. De…