Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaVrije inloop bij pop-up priklocatie Brabanthallen Den Bosch

Vrije inloop bij pop-up priklocatie Brabanthallen Den Bosch

Wie nog niet gevaccineerd is tegen corona kan op dinsdag 19 oktober en vrijdag 22 oktober tussen 11.00 uur en 17.00 uur zonder afspraak terecht bij de Brabanthallen in Den Bosch. De GGD Hart voor Brabant biedt deze extra vaccinatiemogelijkheid zonder afspraak, zodat meer mensen zich alsnog laten inenten tegen het coronavirus.

Pop-up priklocatie bij Brabanthallen groot succes

Medio september werd er al twee dagen zonder afspraak gevaccineerd bij de pop-up priklocatie bij de Brabanthallen. Dit was een groot succes. Ruim 500 mensen maakten gebruik van deze vrije inloop. Ook op 19 en 22 oktober kunnen inwoners van Den Bosch en omgeving weer zonder afspraak terecht op het parkeerterrein van de Brabanthallen, vlakbij de Gruyterfabriek. Er is keuze tussen twee vaccins: Janssen en Pfizer. Na de eerste vaccinatie met het Pfizer-vaccin wordt een tweede afspraak ingepland. Bij Janssen volstaat één prik.

Prikken zonder afspraak in de regio

De GGD Hart voor Brabant is in Den Bosch nog op zoek naar een passende locatie waar wekelijks kan worden geprikt zonder afspraak. Tot deze is gevonden, wordt gebruik gemaakt van de pop-up priklocatie. Ook op andere locaties in het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant zoals Berghem, Boxtel, Uden, Tilburg, Veghel en Waalwijk kunnen inwoners de komende tijd nog zonder afspraak terecht voor een coronaprik. Op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak is een volledig overzicht van alle locaties en data te vinden. Let op: de openingstijden verschillen per locatie.