Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaVrije inloop bij pop-up priklocatie Brabanthallen Den Bosch

Vrije inloop bij pop-up priklocatie Brabanthallen Den Bosch

Wie nog niet gevaccineerd is tegen corona kan op dinsdag 19 oktober en vrijdag 22 oktober tussen 11.00 uur en 17.00 uur zonder afspraak terecht bij de Brabanthallen in Den Bosch. De GGD Hart voor Brabant biedt deze extra vaccinatiemogelijkheid zonder afspraak, zodat meer mensen zich alsnog laten inenten tegen het coronavirus.

Pop-up priklocatie bij Brabanthallen groot succes

Medio september werd er al twee dagen zonder afspraak gevaccineerd bij de pop-up priklocatie bij de Brabanthallen. Dit was een groot succes. Ruim 500 mensen maakten gebruik van deze vrije inloop. Ook op 19 en 22 oktober kunnen inwoners van Den Bosch en omgeving weer zonder afspraak terecht op het parkeerterrein van de Brabanthallen, vlakbij de Gruyterfabriek. Er is keuze tussen twee vaccins: Janssen en Pfizer. Na de eerste vaccinatie met het Pfizer-vaccin wordt een tweede afspraak ingepland. Bij Janssen volstaat één prik.

Prikken zonder afspraak in de regio

De GGD Hart voor Brabant is in Den Bosch nog op zoek naar een passende locatie waar wekelijks kan worden geprikt zonder afspraak. Tot deze is gevonden, wordt gebruik gemaakt van de pop-up priklocatie. Ook op andere locaties in het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant zoals Berghem, Boxtel, Uden, Tilburg, Veghel en Waalwijk kunnen inwoners de komende tijd nog zonder afspraak terecht voor een coronaprik. Op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak is een volledig overzicht van alle locaties en data te vinden. Let op: de openingstijden verschillen per locatie.

Het laatste nieuws

Plan vanaf 15 oktober je coronaprik

Corona
Dit najaar kan iedereen met een kwetsbare gezondheid een coronaprik halen. Je mag altijd zelf bepalen of je de ...
Plan vanaf 15 oktober je coronaprik

Samen mentaal sterker tijdens FIX IT FEST

Gezond leven
Op 29 september 2023 vond van 12.30 tot 18.00 uur het FIX IT FEST plaats, georganiseerd door het Innovatienetwe...
Samen mentaal sterker tijdens FIX IT FEST

Nieuwe tool ggdomgevingsadvies.nl live

Gezonde Leefomgeving
De nieuwe website ggdomgevingsadvies.nl is live. Deze website verbindt het sociale en ruimtelijk domein en maak...
Nieuwe tool ggdomgevingsadvies.nl live