Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaVanaf 22 november een coronaprik in Oss (Berghem)

Vanaf 22 november GGD-priklocatie in Oss (Berghem)

Iedereen met een kwetsbare gezondheid kan dit najaar een coronaprik halen. Vanaf 22 november kan dit ook een aantal dagen per week bij de GGD Hart voor Brabant in Sportcentrum Berghem aan de Osseweg 38A. Ontving je een uitnodiging van het RIVM om de coronaprik buiten de gemeente Oss te halen en is dat te ver voor jou? Verzet dan jouw afspraak dan via www.planjeprik.nl. Heb je geen DigiD of bel je liever? Bel dan naar 0800 70 70.

Programmamanager Udo Possel: “Het is gelukt om een geschikte locatie te vinden en collega’s in te plannen voor het vaccineren in de gemeente Oss. Fijn dat we zo de wens van inwoners en gemeente om dichter bij de coronaprik te halen kunnen realiseren.” De coronaprik is alleen nodig voor mensen die ernstig ziek kunnen worden van het coronavirus of voor mensen die kwetsbaren verzorgen. De GGD biedt de prikken tegen corona nog tot eind december. Je mag altijd zelf bepalen of je de prik wilt halen of niet. De prik is gratis en je krijgt de prik in je bovenarm.⁠

Wie krijgt een uitnodiging voor de coronaprik?

  • ⁠Mensen van 60 jaar of ouder krijgen thuis een brief van het RIVM. In die brief staat beschreven hoe je een afspraak kunt plannen, verzetten of afzeggen. Dit kan via de website www.planjeprik.nl of door te bellen naar 0800 70 70.
  • Ook mensen tussen de 18 en 59 jaar die ieder jaar een uitnodiging voor griepprik krijgen van de huisarts zijn ook welkom om een coronaprik te halen bij de GGD. Je krijgt geen brief thuis. Wil jij de coronaprik? Maak een afspraak bij de GGD via www.planjeprik.nl of bel naar 0800 70 70.

Ik val buiten de doelgroep, kan ik toch een prik krijgen?

Val je buiten de doelgroep, maar zorg je voor mensen die wel in de doelgroep vallen? Dan kom je vaak ook in aanmerking voor de coronaprik. Kijk op de website mijnvraagovercorona.nl voor meer informatie.

Ik kan niet naar een GGD-priklocatie komen

Kun je door ernstige ziekte of beperking niet naar een GGD-priklocatie komen? Bel dan naar de GGD via 0800 20 77. We kijken samen met jou naar een oplossing.