InwonersNieuwsCoronaVaccinatielocatie Uden sluit voorlopig haar deuren

Vaccinatielocatie Uden sluit voorlopig haar deuren

Vrijdag 17 september is voorlopig de laatste dag dat de vaccinatielocatie Uden van GGD Hart voor Brabant is geopend. Die dag is er ook open inloop voor prikken zonder afspraak. Dit kan tussen 10.00 en 15.00 uur.

Nu de massavaccinatie voorbij is, sluit de locatie Uden voorlopig haar deuren. Eerder sloten ook de locaties in Boxmeer, Den Bosch en Berghem. Indien nodig gaan locaties weer open als de situatie daar om vraagt. Het uitgangspunt van de GGD is en blijft dat het laagdrempelig moet zijn om je te laten vaccineren.

Locatie goed bezocht

In totaal zijn er vanaf de eerste openingsdag op 29 april tot de sluiting rond de 97.500 mensen in Uden gevaccineerd. De piek was van 7 juni t/m 4 augustus, met gemiddeld 1.000 vaccinaties per dag. De locatie is goed bezocht.

Informatie vaccinatielocaties

Meer informatie over vaccinatielocaties en openingstijden vind je op www.ggdhvb.nl/corona/coronavaccinaties/vaccinatie-zonder-afspraak

Het laatste nieuws

Gezond leven

Wat is het imago van GGD Hart voor Brabant?

Om aan de missie te voldoen, is het belangrijk dat GGD Hart voor Brabant een goede bekendheid én een goed imago heeft. Inwoners moeten weten wanneer en waarom zij bij…