Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaGGD Hart voor Brabant keert terug in Helftheuvel met prikken zonder afspraak

GGD Hart voor Brabant keert terug in Helftheuvel met prikken zonder afspraak

De GGD Hart voor Brabant keert terug in Sociaal Cultureel Centrum de Helftheuvel. De vrije inloop voor coronaprikken in De Helftheuvel was eerder al een groot succes. Vanaf dinsdag 15 februari kunnen buurtbewoners hier weer zonder afspraak terecht voor zowel de boosterprik als de 1e en 2e coronaprik.

Dichtbij huis en zonder afspraak

GGD Hart voor Brabant richt zich op wijken waar inwoners op dat moment minder gebruik maken van de uitnodiging voor een COVID-19 vaccinatie. Buurtbewoners worden dichtbij huis gevaccineerd en zonder afspraak. Er geldt een vrije inloop voor zowel de boosterprik als de 1e en 2e coronaprik. Voor de boosterprik moet je 18 jaar of ouder zijn én 3 maanden of langer geleden je laatste vaccinatie of coronabesmetting hebben gehad. Een 1e of 2e coronaprik zonder afspraak geldt vanaf 12 jaar.

Waar en wanneer

Vanaf dinsdag 15 februari vaccineren we iedere dinsdag en woensdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur zonder afspraak in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel aan de Helftheuvelpassage 115 in Den Bosch. Wij raden inwoners aan om vooraf even te kijken op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak voor de actuele locaties en openingstijden.

Prikken zonder afspraak ook mogelijk in Brabanthallen en andere gemeenten

Inwoners uit Den Bosch en omgeving kunnen ook in de Brabanthallen terecht voor een booster- of een coronaprik zonder afspraak. De vrije inloop geldt tevens op andere locaties in het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant zoals Berghem, Boxtel, Cuijk, Uden, Tilburg, Veghel en Waalwijk. Op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak is een volledig overzicht van alle locaties en data te vinden. Let op: de openingstijden verschillen per locatie.