Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaGGD Hart voor Brabant breidt boosterprik zonder afspraak uit

GGD Hart voor Brabant breidt boosterprik zonder afspraak uit

Vanaf deze week is het ook mogelijk om een boosterprik zonder afspraak te halen op de vaccinatielocaties in Boxtel, Den Bosch en in het Willem II stadion in Tilburg. Ook op de wijklocaties in Tilburg Noord, West en Zuid geldt vanaf deze week een vrije inloop voor de booster. Op al deze locaties kun je tevens terecht voor een 1e of 2e coronavaccinatie zonder afspraak.

Boosterprik zonder afspraak nu op alle locaties van de GGD Hart voor Brabant mogelijk

Eerder konden inwoners uit de regio al terecht bij de vaccinatielocaties in Berghem, Cuijk, de Koepelhal in Tilburg, Uden, Waalwijk en Veghel. Vanaf deze week geldt er een vrije inloop voor de boosterprik op alle vaccinatielocaties van de GGD Hart voor Brabant. We raden inwoners aan om vooraf altijd even te kijken op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak voor de actuele data en tijden. De openingstijden verschillen namelijk per locatie.

Zo werkt het

Inwoners van 18 jaar en ouder hebben geen afspraak meer nodig om hun boosterprik te halen op de vaccinatielocaties. Ze hoeven alleen hun ID-bewijs mee te nemen. De gezondheidsverklaring kan ter plekke worden ingevuld. Er is geen vrije keuze in welk vaccin iemand krijgt. Er wordt gevaccineerd conform de landelijke vaccinatiestrategie. Houd rekening met extra wachttijd op de locatie. Daarnaast is het goed om te weten dat op al onze vaccinatielocaties het dragen van een mondkapje verplicht is. Wie een stempel in het gele boekje wil, neemt dit boekje zelf mee.

Afspraak maken ook nog steeds mogelijk

Natuurlijk kun je ook nog steeds een afspraak maken voor een 1e en 2e prik of boostervaccinatie. Dat kan online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800 7070. Mét een afspraak gaat het proces op de vaccinatielocatie soms net iets sneller, omdat je dan al geregistreerd bent. Voor mensen die wel een afspraak hebben, is een aparte wachtrij op de vaccinatielocaties.

Het laatste nieuws

Linsey den Dulk-Dik wint AJN AIOS-prijs

Mijn kind
Linsey den Dulk mocht vandaag de AJN AIOS-prijs in ontvangst nemen voor haar inzending ‘Medisch handelen door d...

Samen goed op weg om ‘gezond gewoon te maken’: terugblik 2023 en ambities voor 2025

Publicaties
De jaarstukken 2023 (jaarverslag en jaarrekening 2023) én de begroting voor 2025 zijn gepubliceerd. Een terugbl...