Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaBen je 70 jaar of ouder en heb je nog geen afspraak voor de boosterprik?  

Ben je 70 jaar of ouder en heb je nog geen afspraak voor de boosterprik?  

De boostercampagne is in volle gang en de komende periode worden er telkens nieuwe leeftijdsgroepen opgeroepen om een afspraak te maken. GGD Hart voor Brabant krijgt signalen van 70-plussers die aan de beurt zijn voor een boosterprik maar nog geen uitnodiging hebben ontvangen van het RIVM of nog geen afspraak hebben kunnen maken.

Deze ouderen vinden het lastig om online een afspraak te maken, beschikken niet over een DigiD en hebben weinig tot geen ervaring met internet. Ook lukte het telefonisch inplannen van de afspraak soms niet omdat het afgelopen weken lastig was om het Landelijke Vaccinatie Afsprakennummer te bereiken.

Wij willen graag deze 70-plussers helpen en bieden daarom de volgende mogelijkheid. Ben je 70 jaar of ouder en heb je nog geen afspraak voor een boosterprik? En ben je woonachtig in in Midden-Brabant of Brabant Noord (van Tilburg tot Land van Cuijk). Neem dan rechtstreeks contact met de GGD Hart voor Brabant via het telefoonnummer 088 368 7777. Wij helpen je dan bij het maken van de afspraak bij een van de negen vaccinatielocaties in ons werkgebied. Ook roepen we kinderen, buren of kennissen van deze groep ouderen op om hen op deze mogelijkheid te attenderen.

Let op: deze mogelijkheid geldt ALLEEN als je 70 jaar of ouder bent en nog GEEN afspraak hebt voor de boosterprik.