Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaAdreswijziging GGD Vaccinatielocatie in Cuijk

Adreswijziging GGD Vaccinatielocatie in Cuijk

Vanaf 5 mei kunnen inwoners voor hun Coronavaccinatie en HPV 18+ vaccinatie één keer per twee weken terecht in MFA De Valuwe aan De Valuwe 1 in Cuijk. Vrijdag 21 april is de laatste dag dat de vaccinatielocatie van de GGD Hart voor Brabant aan de Grotestraat 95 in Cuijk open is.

GGD Hart voor Brabant blijft in opdracht van de minister coronavaccinaties aanbieden voor inwoners van 12 jaar en ouder die nog geen basisserie of herhaalprik tegen corona hebben gehaald. Daarnaast staan wij klaar voor die mensen die vanwege hun gezondheid van hun medisch specialist een verwijsbrief hebben gehad voor een extra herhaalprik. GGD Hart voor Brabant kiest ervoor om meerdere vaccinatielocaties in onze regio open te houden.

Wij vinden het belangrijk dat inwoners de locatie binnen een acceptabele reistijd kunnen bereiken. Om beter aan te sluiten bij de opdracht voor de komende tijd heeft GGD Hart voor Brabant besloten om te verhuizen naar deze kleinere locatie in Cuijk.

Op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak en www.ggdhvb.nl/hpv vind je uitgebreidere informatie over openingsdagen en -tijden.

Het laatste nieuws

Teken actief, pas op voor tekenbeten

Milieu en veiligheid
SamenvattingVanaf 5 mei kunnen inwoners voor hun Coronavaccinatie en HPV 18+ vaccinatie één keer per twee weken...

Linsey den Dulk-Dik wint AJN AIOS-prijs

Mijn kind
Linsey den Dulk mocht vandaag de AJN AIOS-prijs in ontvangst nemen voor haar inzending ‘Medisch handelen door d...

Start Gezondheidsmonitor jongvolwassenen: Hoe zit jij in je vel?

Onderzoek
SamenvattingVanaf 5 mei kunnen inwoners voor hun Coronavaccinatie en HPV 18+ vaccinatie één keer per twee weken...