GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 07-03-2016 om 11:13 uur
Laatst gewijzigd op: 16-07-2021 om 10:44 uur

Ik wil een reisvaccinatie OF beroepsvaccinatie

Afdeling reizigersadvisering verzorgt geen reisverklaringen, PCR tests of Covid-19 vaccinaties. Wij kunnen geen Covid-19 vaccinatie of testafspraken maken of verzetten, kunnen niet in Covid-19 systemen en geven geen reisadvies over rode, oranje of gele landen. Kijk voor meer informatie op deze pagina over Covid-19 

Beschermd op reis of beschermd op de werkvloer? Bij het vaccinatiecentrum van de GGD kun je terecht voor reisvaccinaties en beroepsvaccinaties. Maak eenvoudig online een afspraak.

Ga jij graag beschermd op reis? Maak 4 tot 6 weken voor je vakantie een afspraak. Ga je langer dan 3 maanden op reis? Kom dan zo snel mogelijk. 

Maak een afspraak buiten de regio

Volg ons ook op social media: /ggdreistmee en /ggdreistmee

Download de app

Wil jij veilig op reis? Download dan ook onze app voor je tablet of smartphone. In de app vind je onder andere reistips en informatie over gezondheidsrisico's in het land dat je bezoekt.

Download de app op iTunes Download de app op Google Play

Hepatitis B vaccinatie voor beroepsgroepen

Is vaccinatie tegen hepatitis B nodig voor jouw beroep? Maak hierboven een afspraak bij jouw gewenste locatie.

 

Vaccins op maat
Vaccins op maat zijn vaccinaties die niet door de overheid worden aangeboden, maar waar je op eigen kosten voor kunt kiezen. Bekijk welke vaccinaties wij aanbieden.
Ik ben mijn vaccinatieboekje kwijt

Wij kunnen je helpen. We hebben mogelijk de verloren gegevens van eerdere vaccinaties in ons systeem staan. Wij bewaren vaccinatiegegevens standaard 10 jaar. Heb jij je vaccinaties bij een andere instantie gekregen? Dan kun je proberen jouw gegevens daar op te vragen. Wij kunnen deze gegevens helaas niet voor je opzoeken.

Wil je het verloren boekje vervangen? Dat kan. Wij brengen hiervoor kosten in rekening.

Naar onze tarievenlijst
Waarom moet ik mij identificeren?

De GGD is dit wettelijk verplicht. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen, dus ook voor minderjarigen jonger dan 14 jaar.

Je kan je identificeren met de volgende documenten:

  • een geldig Nederlands paspoort
  • identiteitskaart
  • rijbewijs
  • vreemdelingendocument
Vragen?

Heb je een vraag? Lees dan de veelgestelde vragen op GGD Reisvaccinaties of stel jouw vraag online.

Wil je liever telefonisch contact? Bel ons dan op  0900 822 24 67. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar.