GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 12-11-2018 om 09:54 uur
Laatst gewijzigd op: 24-04-2019 om 14:08 uur

Webinars

Regelmatig organiseren wij webinars, zowel voor professionals in de gezondheidszorg als voor onze klanten, scholen en overige geïnteresseerden.

Wil je graag een webinar volgen? Hou dan onze nieuwsberichten of onze social media kanalen in de gaten.

Binnenkort

Help?! Mijn kind wordt puber | 10 juni 2020 19:00 uur

Hoe werkt het puberbrein? Welk gedrag is normaal voor pubers? Waarom gedragen pubers zich zoals ze doen? Hoe help ik als ouder mijn puber? Heb ik invloed op het gedrag van mijn (onhandelbare) puber? Wat zijn bedreigingen voor een gezonde hersenontwikkeling? Het webinar zit vol met informatie, voorbeelden en praktische tips die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Geke van Dick

Schrijf je in

Eerdere webinars

Positief Opvoeden in onzekere tijden

Thuisonderwijs, werk en gezin combineren en verschillende rollen vervullen voor jou als ouder. En hoe maak je meer tijd voor jezelf en kun je beter omgaan met spanningen binnen het gezin? Tijdens het webinar van 19 mei 2020 kregen ouders en verzorgers tips bij de opvoeding van schoolgaande kinderen (5 t/m 15 jaar) in onzekere tijden.

Bekijk het webinar

Relaties en seksualiteit bij kinderen

Relaties en seksualiteit maakt deel uit van de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van een kind. Maar hoe ga je er als ouder mee om? Tijdens het webinar op 13 maart 2019 kwamen verschillende tips.

Bekijk het webinar

Alcohol en Jeugd

Iedere ouder wil zijn of haar kinderen in een veilige omgeving op laten groeien. Dat is niet altijd gemakkelijk, want hoe ga je als ouder om met de normalisering van alcoholgebruik? En kun je het je puber verbieden en misbruik voorkomen?

Bekijk het webinar