InwonersNieuwsCoronaVaccinatielocatie Berghem sluit haar deuren

Vaccinatielocatie Berghem sluit haar deuren

Woensdag 8 september is de laatste dag dat de vaccinatielocatie van GGD Hart voor Brabant in Berghem is geopend. Die dag is er ook open inloop voor prikken zonder afspraak.

Nu de massavaccinatie voorbij is, sluit de GGD in de maand september zes van de acht vaccinatielocaties. De vaccinatielocaties in Den Bosch en Boxmeer zijn al opgeheven. Daarmee is Berghem de derde vaccinatielocatie die gaat sluiten. Hierna volgen nog: Uden, Boxtel en Tilburg. Waalwijk en Veghel blijven de komende maanden open.

Berghem biedt de laatste dag nog een mogelijkheid om te prikken zonder afspraak. Dit kan tussen 10.00 en 15.00 uur.

In totaal zijn er vanaf de eerste openingsdag op 23 maart tot sluiten rond de 110.000 mensen in Berghem geprikt. De piek was van 25 mei tot en 4 augustus, met 1200 prikken per dag. De locatie is goed bezocht. Alle afspraken zaten vol. De GGD heeft de locatie ook gebruikt voor het prikken tegen HVP. Huisartsen hebben de locatie gebruikt voor de tweede prik AstraZeneca voor de specifieke doelgroepen die zij prikten.

Het laatste nieuws

Ouderavond Check It Out in Boxmeer

Ouderavond project 'Check it out' zeer gewaardeerd door ouders van deelnemende scholen in Gemeente Land van Cuijk. De ouderavond is onderdeel van een project dat richt zich op preventie van…