Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsMijn kindTijdelijke wijzigingen bezoeklocaties en zorgaanbod JGZ

Tijdelijke wijzigingen bezoeklocaties en zorgaanbod jeugdgezondheidszorg GGD

De GGD Hart voor Brabant past de komende weken de dienstverlening in zijn jeugdgezondheidzorg aan. Dat doen we omdat een groot deel van zijn artsen de komende weken de corona boostercampagne in de regio GGD Hart voor Brabant ondersteunt. Voor de jeugdgezondheidszorg betekent dit een tijdelijke sluiting van een aantal bezoekadressen.

Wat merken ouders en verzorgers van deze tijdelijke wijziging?

Waar dat kan nodigen we ouders of verzorgers uit voor een digitale afspraak. Is het toch belangrijk dat je langskomt bij de GGD op locatie? Dan is er kans dat je als ouder of verzorger uitgenodigd wordt op een andere locatie dan dat je gewend bent. In jouw uitnodiging staat het adres vermeld van de locatie waar onze GGD jou verwacht.

Heb jij als ouder of verzorger binnenkort een afspraak bij een van onze consultatieureaus? Dan neemt het team contact met je op over waar we je graag ontvangen.

De locaties die open blijven

In onze hele regio blijven 18 JGZ bezoeklocaties geopend voor spreekuren jeugdgezondheidszorg. Hieronder zie je in een overzicht welke dat zijn.

Midden-Brabant Tilburg Meierij Maasland

Meer informatie of vragen?

  • Heb je een vraag over jouw afspraak? Neem contact op met ons Klantcontactcentrum via 088 368 7100 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur).
  • Algemene informatie over onze jeugdgezondheidzorg vind je op onze pagina www.ggdhvb.nl/mijnkind.
Deel het artikel