Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsGezond levenSamen mentaal sterker tijdens FIX IT FEST

Samen mentaal sterker tijdens FIX IT FEST

Op 29 september 2023 vond van 12.30 tot 18.00 uur het FIX IT FEST plaats, georganiseerd door het Innovatienetwerk Jeugd, waar GGD Hart voor Brabant een deel van uitmaakt. Hét event voor jongeren, jeugd(hulp)professionals, beleidsmakers, bestuurders en iedereen die wil bijdragen aan de mentale gezondheid van de jeugd in regio Hart van Brabant!

De jeugd mentaal gezond. Dat wil toch iedereen? Om deze droom te verwezenlijken organiseerde het Innovatienetwerk Jeugd samen met haar partners FIX IT FEST. Een festival waar we elkaar inspireerden, ontmoetten én een gezamenlijke vuist maakten voor de jeugd aan de hand van hun toekomstdroom!

Met 15 informatiestands, 12 workshops en 4 lezingen was dit het festival waar meer dan 300 jongeren, jeugd(hulp)professionals, beleidsmakers en bestuurders elkaar inspireerden, ontmoetten, versterkten en zich verbonden aan de mentale gezondheid van jonge mensen!

FIX IT FEST stond volledig in het thema van “samen mentaal sterker”. Het was hét moment om de mentale gezondheid van de jeugd en het aanbod van jeugd(hulp) in de regio Hart van Brabant een groot podium te geven. Een festival om elkaar te inspireren, nieuwe verbindingen aan te gaan en elkaar te versterken in de missie voor een sterke en gezonde toekomst voor de jeugd.

Lees meer op de website van Innovatienetwerk Jeugd.

Het laatste nieuws

Doe jij iets terug voor weldoeners?

Als vaste steun en toeverlaat geeft Eric zijn buren op hun oude dag het gevoel er nog steeds te mogen zijn. Eri...

Aankondiging najaarsronde coronaprik 2024

Corona
Van 16 september tot december 2024 volgt er een corona najaarsronde. Lees meer over wie er welkom is voor de co...