Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsGezond levenStoptober: doe mee en stop 28 dagen met roken! 

Stoptober: doe mee en stop 28 dagen met roken! 

Op 1 oktober start Stoptober! Ga jij de uitdaging aan om de hele maand oktober nee te zeggen tegen sigaretten? Tijdens Stoptober helpen in heel Nederland rokers en niet-rokers elkaar om 28 dagen lang te stoppen met roken. GGD Hart voor Brabant moedigt alle rokers aan om mee te doen. 

Stoppen met roken kan ontzettend moeilijk zijn. Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elke roker graag zou willen stoppen. De vraag is alleen: wanneer? Stoptober is een hét moment om een poging te wagen. Elk jaar gaan tienduizenden mensen de uitdaging aan. Onder de deelnemers vallen ook een aantal BN’ers. Gisteren werden de ambassadeurs van de aankomende editie bekend gemaakt. Hans Klok, Patricia Paay, Bill van Dijk, Richard Spijkers en Louisa en Rowan zullen ook meedoen met het Nationaal Stopmoment.

Durf jij zelf de uitdaging aan te gaan of ken jij rokers in jouw omgeving? Moedig ze aan om (samen) 28 dagen lang te stoppen met roken. Rokers die willen meedoen kunnen zich inschrijven via www.stoptober.nl of de Stoptober-app. 

Het laatste nieuws

Doe jij iets terug voor weldoeners?

Als vaste steun en toeverlaat geeft Eric zijn buren op hun oude dag het gevoel er nog steeds te mogen zijn. Eri...

Aankondiging najaarsronde coronaprik 2024

Corona
Van 16 september tot december 2024 volgt er een corona najaarsronde. Lees meer over wie er welkom is voor de co...