InwonersNieuwsCoronaNieuwe testlocatie aan Ledeboerstraat Tilburg 

Nieuwe testlocatie aan Ledeboerstraat Tilburg    

GGD Hart voor Brabant neemt in de komende weken een nieuwe testlocatie in gebruik aan de Ledeboerstraat 14-16 in Tilburg.  Waarschijnlijk zal dit in week 52 of week 1 zijn. Deze nieuwe testlocatie start met 10 teststraten en is een ‘walk in’ locatie. Dat betekent dat bezoekers lopend de testlocatie betreden. Op deze testlocatie kunnen we 2.000 testen per dag uitvoeren. 

Naast de testlocatie aan de Ledeboerstraat, zijn in de regio van GGD Hart voor Brabant testlocaties in Cuijk, Den Bosch en aan de Ringbaan West in Tilburg. Ook wordt een testbus ingezet. In Uden is een ‘drive in’ locaties. Daar kan men met de auto de locatie in rijden en vanuit de auto getest worden. Met de ingebruikname van de testlocatie aan de Ledeboerstraat, wordt de testlocatie aan de Simon de Cockstraat in Tilburg eind 2021 gesloten: op de Ledeboerstraat is namelijk meer mogelijkheid tot uitbreiding mocht de vraag naar coronatesten toenemen. 

Testen met afspraak  

Iedereen die zich wil laten testen, kan een testafspraak maken. Dat kan via telefoonnummer 0800 1202 of online via www.coronatest.nl. We vragen iedereen om op de aangegeven afspraaktijd te komen, niet eerder en niet later. Dit om wachtrijen te voorkomen. Neem altijd je identiteitsbewijs, mondkapje en afspraakbewijs mee.  

Kijk voor meer informatie over testen op www.ggdhvb.nl of www.rijksoverheid.nl.