Overslaan en naar de inhoud gaan
Over de GGDInnovatieNieuwe ideeën indienen
Over de GGDInnovatieNieuwe ideeën indienen
Publicatiedatum: 09-06-2021 om 01:11 uur
Laatste update: 05-03-2024 om 12:44 uur

Ik heb een idee – hoe werkt het?

Jaarlijks kan iedereen die een goed idee heeft om publieke gezondheid te verbeteren, het idee indienen bij de GGD. Het idee moet een goede bijdrage met impact hebben op onze inwoners.

De GGD stimuleert nieuwe ideeën waarin we innovatieve ideeën uitwerken tot een compleet project. Het algemeen bestuur van de GGD kiest een aantal veelbelovende projecten uit die extra aandacht en financiële ondersteuning krijgen. In deze projecten werken teams van partners en GGD’ers die goede ideeën uit.

Ben jij een externe initiatiefnemer met een goed idee? Dan ben je van harte welkom. Het is alleen wel belangrijk dat er een connectie is met één van de 19 gemeenten in ons werkgebied. Heb je dit niet? dan proberen wij je zo goed mogelijk verder te helpen.

Dien jouw idee vóór 14 mei in via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Zodra jouw idee voldoet aan alle voorwaarden dan mag je het plan gaan uitwerken en concretiseren. Zodra de definitieve toekenning van innovatiegelden is besloten, kun jij per 1 januari van het nieuwe jaar direct van start.

 

Tijdpad nieuwe ideeën