Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaOok corona-vaccinatiepunt in Bernhoven

Ook corona-vaccinatiepunt in Bernhoven

Na de succesvolle samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis opent GGD Hart voor Brabant ook een corona-vaccinatiepunt in Bernhoven in Uden. Vanaf donderdag 18 november kunnen patiënten, bezoekers en omwonenden mét afspraak terecht bij het tijdelijke corona-vaccinatiepunt in de centrale hal van het Udense ziekenhuis.

Vaccineren op afspraak

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis weten inwoners de weg naar het corona-vaccinatiepunt goed te vinden. Reden voor GGD Hart voor Brabant om ook de samenwerking met Bernhoven aan te gaan. Met een priklocatie in de buurt ondersteunt Bernhoven de campagne van de GGD van harte omdat hiermee de toegankelijkheid vergroot wordt. Ook in Uden wordt alleen op afspraak gevaccineerd. Dat geldt zowel voor mensen die komen voor een eerste of tweede prik of mensen met een ernstige afweerstoornis die komen voor hun derde prik.

Vanaf 18 november geopend

Het vaccinatiepunt in de centrale hal van Bernhoven is vanaf donderdag 18 november twee dagen per week geopend. Iedereen vanaf 12 jaar kan hier met afspraak terecht op donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur tot 17.00 uur.

Maak jouw afspraak online of telefonisch

Een afspraak kan online gemaakt worden via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800 – 7070. Mensen die voor een derde prik komen, kunnen telefonisch een afspraak maken via het nummer dat in hun uitnodigingsbrief staat vermeld.

Het laatste nieuws

Linsey den Dulk-Dik wint AJN AIOS-prijs

Mijn kind
Linsey den Dulk mocht vandaag de AJN AIOS-prijs in ontvangst nemen voor haar inzending ‘Medisch handelen door d...

Samen goed op weg om ‘gezond gewoon te maken’: terugblik 2023 en ambities voor 2025

Publicaties
De jaarstukken 2023 (jaarverslag en jaarrekening 2023) én de begroting voor 2025 zijn gepubliceerd. Een terugbl...