Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaAangepaste openingstijden vaccinatielocaties Brabanthallen, Veghel en Waalwijk

Aangepaste openingstijden vaccinatielocaties Brabanthallen, Veghel en Waalwijk

In verband met de weersvoorspelling voor aankomende week in combinatie met het geringe aantal reeds ingeplande afspraken zijn er volgende week aangepaste openingstijden voor de vaccinatielocaties van GGD Hart voor Brabant. De locaties in Den Bosch (Brabanthallen), Veghel en Waalwijk zijn van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus geopend tot 13.00 uur. De vaccinatielocatie bij het Willem 2 stadion in Tilburg houdt zijn reguliere openingstijden, omdat de temperatuur daar beter te reguleren is.   

Openingstijden vaccinatielocaties dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus
(binnenlopen voor prikken zonder afspraak)
Den Bosch        10.00 tot 12.00 uur
Veghel               10.00 tot 12.00 uur
Waalwijk           10.00 tot 12.00 uur
Tilburg              10.00 tot 16.00 uur (alleen op woensdag)

Afspraak verzetten
Iedereen die van dinsdag tot en met vrijdag na 13.00 uur een afspraak heeft staan wordt gebeld voor een nieuwe afspraak in de ochtend of op een andere datum.
Het is ook mogelijk om zelf de afspraak te verzetten. Dit kan eenvoudig via de website www.coronatest.nl onder ‘Mijn vaccinatieafspraken inzien’. Om de afspraakgegevens te bekijken moet worden ingelogd met een DigiD.

Prikken zonder afspraak
Mensen die een vaccinatie willen komen halen zonder afspraak kunnen van dinsdag 9 augustus tot en met vrijdag 12 augustus terecht van 10.00 tot 12.00 uur in Den Bosch, Veghel en Waalwijk en op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur in Tilburg. Op www.prikkenzonderafspraak.nl vind je alle GGD-vaccinatielocaties waar je je zonder afspraak kunt laten vaccineren tegen corona.