Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwangerschap en jeugdgezondheidszorg

Welkom bij de GGD Hart voor Brabant! Vanaf de 22e week van je zwangerschap ben je welkom voor een kennismakingsgesprek en als je wilt: de 22 weken prik. Deze vaccinatie beschermt jouw kindje vanaf de geboorte tegen kinkhoest. Kom je bij ons langs?

Maak een afspraak via ons ouderportaal. Je hebt hiervoor een DigiD nodig. Klik op onderstaande button. Log daarna in met je DigiD. Eenmaal ingelogd kun je het formulier 22 weken prik invullen.

Let op: ben je op het moment van de afspraak nog geen 22 weken zwanger? Dan kunnen wij je helaas niet vaccineren. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM.

Over de 22 weken afspraak​

Bij onze 22 weken afspraak maak je kennis met ons team jeugdgezondheidszorg bij jou in de buurt. Bij onze kennismaking vragen we hoe het met je gaat, vertellen we je meer over wat onze GGD voor jullie kan doen en geven we uitleg over het Rijksvaccinatieprogramma.  ​

Als je kindje er straks is kun je bij onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen terecht met vragen over het opgroeien, de gezondheid en opvoeding van je kind. Wij helpen je als dat nodig is: wij zijn er voor jou en je kind. Welkom bij onze GGD! Nieuwsgierig wat we zoal doen? Bekijk onze video.