GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 18-08-2020 om 16:53 uur
Laatst gewijzigd op: 30-12-2020 om 14:53 uur

Wil jij je inzetten in de strijd tegen het coronavirus?

Sinds 1 juni kunnen alle Nederlanders met klachten die wijzen op het coronavirus getest worden. Is iemand besmet dan volgt bron- en contactonderzoek. Ook zet de GGD zich vanaf 2021 in voor de vaccinaties. De GGD is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan en is op zoek naar extra menskracht om ons hierbij te gaan ondersteunen. 

Wij zoeken regelmatig medewerkers voor:

Teststraten

Ben je in het bezit van een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO of HBO niveau of een afgeronde opleiding tot verzorgende IG of doktersassistent? Dan kun je in aanmerking komen om te werken in de teststraat.

Bron- en contactonderzoek (BCO)

We zijn op zoek naar medewerkers met HBO+ denk en werkniveau met voorkeur medische affiniteit voor de functie van Bron & contactonderzoeker. Kijk op de vacaturepagina voor de volledige vacature.

Vaccineren

Ben je in het bezit van een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO of HBO niveau of een afgeronde opleiding tot verzorgende IG of doktersassistent? Dan kun je in aanmerking komen om te werken op de vaccinatielocatie.

Voor de ondersteuning bij onze teststraten en vaccinatielocaties werken wij met externe partners. Wil je ons coronateam ondersteunen? Stuur een mail naar: ondersteunenbijcorona@ggdhvb.nl.

Je ontvangt van ons dan een mail waarin staat aangegeven met welke partner je voor welke functie contact kunt opnemen.

Let op! Check ook even je spam mailbox. Ons antwoord kan hierin terecht komen.

Op onze vacaturepagina kun je onze eigen vacatures terugvinden. Hierop kunnen ook corona-gerelateerde vacatures staan die we zelf hebben uitgezet.