GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 27-01-2020 om 12:37 uur
Laatst gewijzigd op: 27-01-2020 om 12:46 uur

Ik Zorg-campagne kwartaalwinnaar Ster Gouden Loeki 2019

Op woensdag 23 januari maakte de Ster de kwartaalwinnaars van het vierde kwartaal 2019 bekend. De commercials van de landelijke publiekscampagne IkZorg is een van de kwartaalwinnaars!

De Ster Gouden Loeki is een publieksprijs voor de beste, mooiste of meest bijzondere reclame. Een mooie waardering van het publiek voor de prachtige commercials waarin zorgprofessionals vol trots vertellen over hun werk in de zorg.

Ook in onze regio werken we actief mee aan de campagne. Zo zijn er verschillende ervaringsverhalen van medewerkers uit onze regio te lezen op www.ontdekdezorg.nl. Eind 2019 waren er ook twee artsen van de GGD te zien in een tv-commercial. Bekijk de commercial met artsen maatschappij en gezondheid Hajo Krol en Loes Jaspers van GGD regio Utrecht:

 

De finale voor de 25e Ster Gouden Loeki begint 28 januari 2020.