GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 16-10-2019 om 14:57 uur
Laatst gewijzigd op: 16-10-2019 om 15:06 uur

Inspiratiebijeenkomst "Een goede en veilige start voor alle kinderen!"

De eerste 1000 dagen van een kind zijn cruciaal voor een gezonde ontwikkeling èn de ontplooiing en kansen op latere leeftijd. Ook jij kunt iets doen! Werk jij in de kinderopvang met kinderen tot 4 jaar? Werk je in de kraamzorg, geboortezorg, bij een consultatiebureau of in een verloskundige praktijk? Kom ook naar de inspiratiebijeenkomst op 20 november 9.30 uur tot 11.30 uur (inloop vanaf 9 uur), Willem II Stadion Tilburg. We delen kennis, wisselen ervaringen uit en gaan op zoek naar wat jouw organisatie en jij persoonlijk daaraan kunt bijdragen.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst

Bijeenkomst in het kader van de Week tegen kindermishandeling (18 t/m 23 november) georganiseerd door de Taskforce kindermishandeling (#Regiohartvanbrabant) en de GGD Hart voor Brabant