GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 03-10-2019 om 18:07 uur
Laatst gewijzigd op: 03-10-2019 om 18:18 uur

Connie Rijlaarsdam wint Els Borstprijs 2019!

Met haar programma ‘Anticonceptie bij kwetsbare ouders’ won Connie Rijlaarsdam, verpleegkundig specialist bij de GGD GHOR Nederland vandaag de Els Borst prijs 2019.

Op het elfde jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten is de Els Borst Prijs 2019 uitgereikt aan Connie Rijlaarsdam. De Els Borst Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een verpleegkundig specialist die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het beroep. De beoordelingscommissie roemt het door Connie Rijlaarsdam in Tilburg gestarte programma ‘Nu niet zwanger’. De beoordelingscommissie was onder de indruk van het project dat kleinschalig begonnen is en uitgegroeid naar een landelijk project, ondergebracht bij GGD GHOR Nederland in samenwerking met Rutgers.

Bij Connie staat de cliënt centraal. De manier waarop zij de kwetsbare cliënt centraal stelt, wordt door de beoordelingscommissie en collega’s beschreven als respectvol, op basis van gelijkwaardigheid en instekend op kwaliteit van leven. Zij is laagdrempelig en toegankelijk! Dit heeft alle facetten die het beroep verpleegkundig specialist zo specifiek maakt. Een topprestatie!

Lees het volledige artikel van V&VN

Wij zijn trots op Connie en feliciteren haar van harte met deze prijs!