GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 04-09-2019 om 14:41 uur
Laatst gewijzigd op: 05-09-2019 om 13:04 uur

Kunnen we je uitdagen mee te doen aan Stoptober?

Binnenkort gaat Stoptober weer van start: 28 dagen niet roken in oktober. Stoptober helpt jou en iedereen die wil stoppen met roken! Wil je meer weten over Stoptober of stoppen met roken? Wij vertellen je er graag meer over. Schuif in september bij ons aan op een van de volgende locaties:

Vanaf 6 september begint de landelijke campagne van Stoptober, 1 oktober begint de 28 dagen niet roken reis. Deelnemers aan Stoptober worden elke dag gesteund en aangemoedigd om het vol te houden. met de gratis Stoptober app, op social media, in het gratis Stoptober magazine, in het Stoptopberhuis en op Stoptober.tv

Kunnen we je uitdagen mee te doen aan Stoptober?

Inschrijven voor Stoptober kan vanaf vrijdag 6 september 2019.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over Stoptober of stoppen met roken?

Wij vertellen je er graag meer over. Schuif bij ons aan op een van de volgende locaties:

Logo van STOPtober