GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 23-01-2019 om 11:14 uur
Laatst gewijzigd op: 23-01-2019 om 11:22 uur

Wie verdient de titel ‘Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid 2018’?

Voor de negende keer organiseren GGD GHOR Nederland en de NPHF de verkiezing van de Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid. Het is dé manier om mensen die een groot hart hebben voor de publieke gezondheid en die zich hier keihard voor inzetten eens in het zonnetje te zetten.

Iedere dag zetten duizenden mensen zich in voor een betere publieke gezondheid van alle Nederlanders. Maar wie maakt voor jou in 2018 het verschil? Wie zet zich sinds kort of misschien al jarenlang, op de meest creatieve, slimme, indrukwekkende manier in voor een betere publieke gezondheid in Nederland? Geef jouw favoriet door vóór 28 maart!

Over de prijs

De Meest invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid is een initiatief van GGD GHOR Nederland en de NPHF. Voor de negende keer wordt deze prijs uitgereikt. Als jij je keuze hebt doorgegeven, zal een vakjury uit de lijst met namen de definitieve winnaar kiezen.

De top drie wordt uitgenodigd voor het Nationaal Congres Volksgezondheid 2019 dat op 11 april aanstaande plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het congres wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Nieuwsgierig wie de prijs eerder won?

Nomineer vandaag nog jouw favoriet!