GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 01-11-2018 om 17:11 uur
Laatst gewijzigd op: 13-11-2018 om 17:07 uur

De GGD Hart voor Brabant doet mee aan landelijke campagne Ik Zorg.

Op 1 november 2018 startte de campagne Ik Zorg om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook de GGD Hart voor Brabant zet zich in voor deze campagne. Vijf van onze medewerkers vertellen wat hun functie inhoudt en waarom zij kozen voor een baan in de zorg. Met Ik Zorg laten meer dan 600 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

GGD Hart voor Brabant doet mee aan campagne Ik Zorg.

Ik Zorg is onderdeel van het Actieprogramma Werken in de Zorg met als doel om in 2022 de personeelstekorten terug te brengen naar nul of daar dichtbij. Daarvoor is het programma erop gericht meer mensen kiezen voor de zorg (Actielijn 1), beter leren in de zorg (Actielijn 2) en anders werken in de zorg (Actielijn 3).

Lees de verhalen van onze collega's:

Ga voor meer informatie en verhalen naar www.ontdekdezorg.nl. #IkZorg