GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 04-02-2021 om 15:28 uur
Laatst gewijzigd op: 16-02-2021 om 16:26 uur

Gezonde Sportomgeving, juist nu!

Nu corona in direct verband wordt gebracht met leefstijl-gerelateerde onderwerpen is een gezonde sportomgeving actueler dan ooit. Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud? Hoe kun je nog meer bezoekers naar je kantine trekken, met kleine aanpassingen je assortiment gezonder maken? Op welke manier kun je het beste je complex rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? Tijdens het webinar 'Gezonde sportomgeving, juist nu!' wij uit hoe het zit! 

Rookvrije sportvereniging

VOW Zijtaart

 

Verantwoord alcoholbeleid

Hockeyclub Etten-Leur

 

Hoe ga je het gesprek aan?

Rookvrije generatie

 

Bekijk het webinar

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten. Je volgt het webinar thuis vanaf je computer, tablet of telefoon.

Heb je een vraag? Neem contact op met Geke van Dick

Kijk het webinar terug

Achtergrondinformatie en downloads

  • Download de presentatie van de Inspiratiesessie Gezonde Sportomgeving
  • Meer informatie over Team:Fit? Kijk op de website van Team:Fit? of neem contact op met Team:Fit coach Irene Walk
  • Meer informatie over de instructie verantwoord alcohol schenken (IVA)? Bekijk de e-learning op  of neem voor een IVA-training op locatie contact op met Novadic Kentron  of bel   073 689 90 90.
  • Heb je behoefte aan andere ondersteuning op het gebied van verantwoord alcohol beleid? Neem contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Lieke Raaijmakers om in contact te komen met je lokale contactpersoon.
  • Wil je meer informatie over de Rookvrije Generatie en sportverenigingen? Bezoek de website Rookvrije Generatie. Behoefte aan verdere ondersteuning op het gebied van rookvrij? Neem rechtstreeks contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Kelly de Bont om in contact te komen met je lokale contactpersoon.