GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 19-05-2020 om 11:54 uur
Laatst gewijzigd op: 01-10-2020 om 17:09 uur

Inspiratiewebinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’

Met een gezin verveel je je nooit! Er is altijd iets te doen en nét als je denkt dat het allemaal loopt… loopt het in het honderd. Hoe jongleer je zonder stress je dagelijks leven? Kom (virtueel) netwerken met andere ouders tijdens het inspiratiewebinar op 14 oktober 20.00 uur.

Door corona brengen we veel meer tijd door met ons gezin. Maar neem je daardoor ook meer de tijd voor elkaar? Van jonge ouders tot pubergezinnen – we hebben er allemaal mee te maken. Zoek jij naar manieren om (thuis)werk en het drukke gezinsleven vol energie te blijven combineren? Het wordt een webinar waar we een uur ingaan op de uitdagingen die ontstaan zijn door de Coronacrisis én hoe je die te lijf gaat. Op basis van praktische stappen ga je ervaren hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren. Een avond boordevol tips en tijd om ervaringen uit te wisselen met de andere ouders.

Wanneer: Woensdag 14 oktober 2020 van 20:00 uur – 21.00 uur
Meer informatie: Bianca de Vos
Kosten: het webinar wordt je aangeboden door de GGD Hart voor Brabant en Family Factory

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Na aanmelden ontvang je bericht over hoe je het webinar thuis vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone kunt volgen. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in. Het webinar staat gepland op 14 oktober van 20:00 - 21:00 uur.

Aanmelden voor het webinar

Logo Family Factory en GGD Hart voor Brabant