Overslaan en naar de inhoud gaan
Veelgestelde vragenKrijg ik na mijn coronavaccinatie een stempel in het gele vaccinatieboekje?

Krijg ik na mijn coronavaccinatie een stempel in het gele vaccinatieboekje?

Wij stempelen op alle vaccinatielocaties in het gele vaccinatieboekje, als je daar op de vaccinatielocatie om vraagt. Dat kan tijdens je vaccinatieafspraak of achteraf. Voor registratie achteraf kan je gewoon binnenlopen op een van onze vaccinatielocaties die open zijn voor vrije inloop. In dat geval is er dus geen afspraak nodig. Wij registreren alleen vaccinaties die je bij GGD Hart voor Brabant hebt laten prikken.

Al geprikt

Mocht je al prikken gehad hebben en alsnog een registratie willen? Dan kun je hiervoor naar onze vaccinatielocaties komen. Meld wel bij de host dat je hiervoor komt. Hij of zij wijst je dan naar de juiste balie. En vergeet niet om de print van je registratiebewijs mee te nemen dat je hebt gekregen toen je je laatste prik kreeg. Neem ook een identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee en natuurlijk je gele vaccinatieboekje.

Niet door GGD geprikt

Indien je een afspraak hebt bij je huisarts, ziekenhuis of een andere priklocatie, informeer vooraf dan of zij de COVID-19 vaccinatie kunnen bijschrijven in het gele vaccinatieboekje. Hierin kan de GGD niet voorzien, ook niet achteraf.

Geel vaccinatieboekje bestellen

Heb je geen geel vaccinatieboekje maar wil je deze wel? Wij verstrekken of verkopen geen gele vaccinatieboekjes. Hiervoor kun je terecht bij www.sdu.nl

Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid