GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 24-07-2017 om 15:54 uur
Laatst gewijzigd op: 16-01-2019 om 16:17 uur

Sense filmwedstrijd

Sense daagt jou uit om een filmpje te maken over een onderwerp dat voor jongeren lastig kan zijn om over te praten. F*ck taboes, tijd voor openheid. En daar hebben we jouw creativiteit bij nodig!

Hoe werkt het?

Surf naar sense.info en kies een onderwerp. Daarna ga je aan de slag met het maken van het filmpje. Als het filmpje zo goed is dat je denkt dat je kans kunt maken op de hoofdprijs zet je het filmpje verborgen op YouTube. Uiterlijk 23 oktober stuur je de link op naar Sense via het formulier onderaan deze website.

Bij Sense selecteren we de filmpjes die voldoen aan de voorwaarden. Deze krijgen van ons bericht met een 'go', jouw filmpje doet dan automatisch mee met de wedstrijd. Heb je een ‘no go’ gekregen? Dan heb je nog wel de kans om je filmpje aan te passen met onze feedback. Je stuurt het aangepaste filmpje uiterlijk 27 oktober opnieuw in. Dinsdag 31 oktober hoor je of je mee mag doen.

Alle filmpjes met een ‘go’ plaatsen we 1 november op ons eigen YouTubekanaal. Dan start de wedstrijd! Op 30 november om 13:00 uur sluit de wedstrijd. De 10 filmpjes met de meeste views maken kans op een van de prijzen: €500, €250 en €100.

Prijsuitreiking

Een door Sense geselecteerde jury kiest de 3 winnende filmpjes uit. Begin december 2017 komt een bekende vlogger voor de prijsuitreiking naar de scholen met de prijswinnende filmpjes. Hij of zij post hierover ook nog een video op zijn/haar YouTubekanaal! De winnende filmpjes komen ook op sense.info te staan en kunnen gebruikt worden in voorlichtingen.

Voorwaarden

Om te winnen is het belangrijk om de volgende dingen mee te nemen:

  • Duur: maximaal 2 minuten
  • Doelgroep: jongeren tussen de 12 en 18 jaar
  • Boodschap: f*ck taboes!
  • Kies een onderwerp op sense.info
  • Positief, luchtig en met humor
  • Verwerk #fcktaboes en het logo van Sense
  • We hebben liever geen porno en geweld!
  • Gebruik bij het verzamelen van views via social media de hashtag #fcktaboes

Stuur je filmpje in

Ben je tevreden met je filmpje? Plaats hem dan (verborgen) op je eigen YouTubekanaal. De link van het filmpje kun je hieronder met ons delen.