GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 04-09-2019 om 10:45 uur
Laatst gewijzigd op: 04-09-2019 om 11:26 uur

Symposium 'het kind centraal' | voor scholen in Midden-Brabant

Aankondiging symposium 'kind centraal' voor scholen in regio midden-Brabant

In samenwerking met de Taskforce Kindermishandeling Regio Hart van Brabant organiseert de GGD op dinsdag 19 november het symposium Het kind centraal. Focus van dit symposium is de veiligheid van het kind, kinderrechten, de meldcode, (ziekte)verzuim, echtscheiding en de samenwerking tussen school en andere (zorg)instanties.

Het symposium is bedoelt voor docenten, IB-ers en zorgcoördinatoren van het primair onderwijs, voorgezet onderwijs en het MBO in de regio Midden Brabant. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 5 november aanstaande.

Meer informatie en aanmelden