GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 02-05-2016 om 15:34 uur
Laatst gewijzigd op: 10-11-2020 om 16:25 uur

Vragenlijst Gezonde school voor deelnemende scholen

Een onderdeel van De Gezonde School methode is een vragenlijst voor ouders van kinderen op de kinderopvang van 0-4 jaar, kinderen in groep 1 t/m 5 en voor alle kinderen in groep 6 t/m 8. Deze vragenlijst gaat onder andere over eetgewoonten, het omgaan met andere kinderen en hoe kinderen zich voelen op school.

Wat doen we met de resultaten?

De resultaten van dit onderzoek geven aan hoe het gaat met de kinderen en hun gezondheid. We bekijken dit op groepsniveau. Deze resultaten helpen de school om te bepalen welke onderwerpen extra aandacht verdienen.

Vul de vragenlijst in:

Kinderen uit groep 6 t/m 8

Klik op de op onderstaande link om de vragenlijst in te vullen. Je komt in het beginscherm van de vragenlijst. Klik daar op ‘verder’ en vul de code in die je van je leraar of lerares hebt doorgekregen. Als je weer op ‘verder’ klikt, zie je een uitleg over hoe je de vragenlijst in moet vullen.

Naar de vragenlijst Gezonde School voor kinderen in groep 6 t/m 8

Ouders van kinderen in groep 1 t/m 5

Vul de vragenlijst in via onderstaande link. Je komt in het beginscherm van de vragenlijst. Als je op ‘verder’ klikt, zie je een uitleg over hoe je de vragenlijst moet invullen.

Naar de vragenlijst Gezonde School voor ouders van kinderen in groep 1 t/m 5

Ouders van kinderen op de kinderopvang van 0-4 jaar

Vul de vragenlijst in via onderstaande link. Je komt in het beginscherm van de vragenlijst. Als je op ‘verder’ klikt, zie je een uitleg over hoe je de vragenlijst moet invullen.

Naar de vragenlijst Gezonde School voor ouders van kinderen op de kinderopvang van 0-4 jaar

Informatie

Wil je meer informatie over De Gezonde School?  Neem dan contact met ons op via  088 368 6800.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!