GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 17-05-2019 om 14:15 uur
Laatst gewijzigd op: 17-05-2019 om 14:58 uur

wie zijn wij?

Wij willen als GGD een uitgesproken merk zijn.We vallen op, zijn urgent én agendabepalend. Dit doen we op een positieve, open, eigentijdse en deskundige manier. Nooit betuttelend en altijd gepast, zodat onze expertise op preventie wordt gewaardeerd.

Positief

Wij zijn veerkrachtig en denken in mogelijkheden, ook al zijn de aanleidingen vaak (gezondheids)problemen. Onze toon is positief; we communiceren in oplossingen en kansen.

Open

Wij zijn toegankelijk, helder, no-nonsense en transparant. We spreken mensen aan met ‘je’ en ‘jij’. Ons taalgebruik is persoonlijk en betrokken, vriendelijk en informeel, duidelijk en begrijpelijk. We brengen onze kennis over met enthousiasme én beide benen op de grond. Zo weten we mensen écht te raken.

Eigentijds

Wij zijn fris, energiek, fl exibel en helemaal van nu. Onze communicatiestijl is modern, vlot, levendig, origineel en scherp.

Deskundig

Wij zijn professioneel, geloofwaardig en betrouwbaar. We zijn onafhankelijk en kunnen ons vrij bewegen. Onze kennis is up to date. We verstaan ons vak en hebben veel gezamenlijke expertise.