Lees alles over de legionella uitbraak in Schijndel.

ProfessionalScholen en kinderopvangEVPWorkshop Lastige gesprekken voeren met ouders

Workshop Lastige gesprekken voeren met ouders

Externe vertrouwenspersonen van de GGD geven regelmatig de workshop ‘lastige gesprekken voeren met ouders’, zowel op locatie als online, voor iedereen toegankelijk of in-company. Doel van de workshop is dat je gesprekken met ouders ziet als een uitdaging en dat je je sterk voelt om te gaan oefenen met de gekregen gesprekstools.

Inhoud van de workshop

De workshop bestaat uit een afwisselend programma van theorie en zelf oefenen. Trainingsacteurs zullen allerlei type ouders neerzetten die je tegen kunt komen. Deelnemers mogen instructies geven aan acteurs, die dat vervolgens gaan uitvoeren. Wie zich op zijn gemak voelt, mag meedoen aan het rollenspel. Deelnemers kunnen van tevoren situaties aangeven die ze graag willen oefenen.

Op dit moment staat er geen openbare workshop ‘Lastige gesprekken voeren met ouders’ gepland. Zodra de datum hiervoor bekend is, wordt deze hieronder gepresenteerd en kun je je hiervoor aanmelden. Deze workshop kan ook in-company aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar externe.vertrouwenspersoon@ggdhvb.nl.

Agenda

Datum Tijd Locatie Aanmelden
Deel cursus

Oeps! We konden je formulier niet vinden.