InwonersNieuwsCoronaWanneer mag ik een afspraak maken voor de herhaalprik?

Wanneer mag ik een afspraak maken voor de herhaalprik?

Iedereen van 12 jaar of ouder wordt opgeroepen om een afspraak maken voor de herhaalprik. Er moeten minimaal 3 maanden zitten tussen de vorige prik of besmetting en de herhaalprik. Bekijk de website van Rijksoverheid voor meer informatie.  

60+ hoeft niet meer te wachten op de brief

Als je 60+ bent, hoef je niet te wachten op de uitnodigingsbrief. Je bent aan de beurt en mag direct een afspraak maken voor de herhaalprik.

60- krijgt geen uitnodigingsbrief

De leeftijdsgroepen jonger dan 60 jaar krijgen geen uitnodigingsbrief. Iedereen van 12 jaar of ouder kan een afspraak maken voor de herhaalprik met een vernieuwd vaccin. 

De herhaalprik is alleen op afspraak verkrijgbaar

Als je aan de beurt bent, maak je een afspraak via planjeprik.nl. Of bel 0800-7070, dagelijks bereikbaar van 8:00 – 20:00.

Ben je 65 jaar en ouder, woon je in een van de gemeenten in onze regio en heb je nog geen afspraak gepland? Neem dan rechtstreeks contact met GGD Hart voor Brabant via het telefoonnummer 085-0871334. Wij helpen je dan bij het maken van de afspraak bij een van onze vaccinatielocaties.

Het laatste nieuws

Ouderavond Check It Out in Boxmeer

Ouderavond project 'Check it out' zeer gewaardeerd door ouders van deelnemende scholen in Gemeente Land van Cuijk. De ouderavond is onderdeel van een project dat richt zich op preventie van…