InwonersNieuwsCoronaPrikken zonder afspraak in Berghem, Boxtel, Veghel en Waalwijk

Prikken zonder afspraak in Berghem, Boxtel, Veghel en Waalwijk

De vaccinatiebereidheid in onze regio is hoog. GGD Hart voor Brabant is heel tevreden met de opkomst. Met name bij de vaccinatielocaties in Tilburg, Den Bosch en Cuijk is het aantal afspraken 6 weken na de start van de campagne nog steeds hoog en zijn de lijnen vol. Omdat het aantal afspraken bij de locaties Berghem, Boxtel, Veghel en Waalwijk afneemt en personeel beschikbaar is, hebben wij bij die locaties de mogelijkheid om open te gaan voor prikken zonder afspraak. Daarom is besloten om vanaf donderdag 3 november te starten met prikken zonder afspraak bij de locaties Berghem, Boxtel, Veghel, Waalwijk.

Overige locaties
Vanwege het reeds gemaakte aantal afspraken en de personele bezetting is het nog niet mogelijk om in Tilburg, Den Bosch en Cuijk al te beginnen met prikken zonder afspraak. Zodra op de locaties Tilburg, Den Bosch en Cuijk mogelijkheden ontstaan zullen deze ook beschikbaar komen voor prikken zonder afspraak. In Tilburg en Den Bosch hebben wij naast de grote vaccinatielocaties ook priklocaties in de wijk, waardoor een groter aantal mensen terecht kan voor hun herhaalprik. Op de dagen dat ons mobiele team aanwezig is kunnen bewoners uit de wijk bij de wijkcentra binnenlopen om een afspraak maken.

De verwachting is dat wij eind november op alle locaties kunnen prikken zonder afspraak.

Op www.prikkenzonderafspraak.nl staan alle locaties van de GGD’en waar je zonder afspraak je herhaalprik kunt halen.

Het laatste nieuws

Ouderavond Check It Out in Boxmeer

Ouderavond project 'Check it out' zeer gewaardeerd door ouders van deelnemende scholen in Gemeente Land van Cuijk. De ouderavond is onderdeel van een project dat richt zich op preventie van…