GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 24-06-2021 om 15:51 uur
Laatst gewijzigd op: 29-06-2021 om 16:33 uur

Registratie van coronavaccinaties in MijnRIVM

We krijgen veel vragen over de registratie van vaccinaties in MijnRIVM. Door het grote aantal vaccinaties dat wordt gezet, kan het soms wat langer duren voor jouw vaccinatie in MijnRIVM staat.

Wanneer je bij de GGD bent gevaccineerd, en jouw gegevens staan goed in onze database, dan maakt het niet uit als jouw vaccinaties (nog) niet zichtbaar zijn in MijnRIVM. Voor het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) worden straks ook gegevens uit de CoronIT database van de GGD opgehaald.

Hoe controleer ik of mijn vaccinaties goed geregistreerd staan?

Ben je bij de GGD gevaccineerd, dan kan dit op 2 manieren:

  • Als je jouw registratiekaart hebt ontvangen, controleer dan of je gegevens goed zijn. Is dit het geval, dan kun je ervan uitgaan dat jouw gegevens goed in onze database staan. De registratiekaart komt namelijk uit CoronIT.
  • Via www.coronavaccinatie-afspraak.nl kun je jouw vaccinatieafspraken bekijken. Ga naar ‘Mijn vaccinatiegegevens inzien’ en log in met DigiD. Je ziet hier jouw openstaande en afgeronde afspraken. Klopt dit overzicht? Dan staan jouw afspraken goed geregistreerd bij de GGD.

Lees meer over het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC).

Kijk op deze pagina op onze website voor de veel gestelde vragen over de registratie van coronavaccinaties.