GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 23-03-2021 om 14:00 uur
Laatst gewijzigd op: 24-03-2021 om 09:22 uur

Ken jij ons ouderportaal al?

Persoonlijk en online

Het ouderportaal is dé online omgeving waar je informatie van je kind(eren) tot en met elf jaar eenvoudig kan inzien. Het ouderportaal is 24/7 toegankelijk: raadpleeg het gezondheidsdossier van jouw kind wanneer het jou uitkomt!

In deze video leggen we in het kort uit hoe het ouderportaal werkt.

 

Digitaal dossier

Tijdens veel bezoeken aan het consultatiebureau wordt je kind gewogen en gemeten. De gegevens kun je terugzien in het ouderportaal. Ook kun je de ontwikkeling van je kind volgen aan de hand van het Van Wiechenschema en vind je er informatie over vaccinaties. Zelf afspraken inzien en wijzigen.

Wil je een afspraak wijzigen? Dan regel je dat heel eenvoudig zelf!

In het ouderportaal kun je afspraken voor jouw kind bekijken en wijzigen. Ook vind je er informatie over de inhoud van deze afspraken. Zorg dat al je contactgegevens volledig en correct ingevuld zijn. Alleen dan ontvang je de uitnodiging of bevestiging van je afspraak in je mailbox!

Kinderen en corona

Op onze website vind je informatie over de coronamaatregelen op het consultatiebureau. Ook geven wij informatie voor ouders en verzorgers over het coronavirus en vind je er antwoorden op de meest gestelde vragen en handige tips voor omgaan met corona.

Privacy

Natuurlijk gaan we voorzichtig om met persoonlijke gegevens en de privacy van jou en je kind. Inloggen doe je daarom met je DigiD. Wil je meer weten over hoe wij de veiligheid van jouw gegevens organiseren?

Kijk op onze privacy pagina.

We begroeten je graag op ons ouderportaal!