GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 10-02-2021 om 12:28 uur
Laatst gewijzigd op: 17-02-2021 om 13:33 uur

Zet je alcoholgebruik 40 dagen op pauze

Veel mensen drinken alcohol. Op een feestje of verjaardag, tijdens het eten, als slaapmutsje, na het sporten of op de vrijdagmiddagborrel. We zijn ons niet altijd bewust van de gewoonte om bij steeds meer gelegenheden alcohol te drinken. Om deze gewoonte eens te doorbreken, mensen te stimuleren en steunen in het maken van een gezonde keuze, ondersteunt de GGD Hart voor Brabant de landelijke IkPas actie. Wij enthousiasmeren iedereen om deze actie te omarmen en de uitdaging aan te gaan om 40 dagen geen alcohol te dinken.

Zet je alcoholgebruik 30 of 40 dagen op pauze

De landelijke Ik Pas campagne daagt alcoholgebruikers uit om 30 of 40 dagen niet te drinken. Het is een uitdaging voor mensen, om te kijken wat een alcoholpauze met hen doet en het helpt om bewuster om te gaan met je alcoholgebruik.

Schrijf je in voor Ik Pas!