GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 07-01-2021 om 15:06 uur
Laatst gewijzigd op: 07-01-2021 om 15:32 uur

Van opbouw tot opening van Covid-19 vaccinatielocatie Veghel

Een kijkje achter de schermen van de GGD: De GGD Hart voor Brabant maakte zich klaar voor de eerste vaccinatie tegen Covid-19. Op woensdag 30 december zijn we nog in de veronderstelling dat wij op vrijdag 8 januari starten met de vaccinaties. Maar als onze GGD hoort dat wij onder toezicht van het Nederlandse publiek de eerste vaccinatie op woensdag 6 januari mogen zetten, zetten we een tandje bij. Woensdag 30 december startten we met het leggen van de vloer en dinsdag 5 januari rondden we de inrichting af.

Zo snel bouwden we onze vaccinatielocatie in Veghel op:

#Nederlandstrooptdemouwenop

 

Meer informatie over het vaccineren lees je op onze website