GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 11-12-2020 om 09:11 uur
Laatst gewijzigd op: 11-12-2020 om 09:19 uur

Tijdelijke verhuizing CB Dongen

Van januari tot medio april is het bezoekadres van het consultatiebureau Dongen op het tijdelijke adres: Doelen 2 in Loon op Zand.

Het pand waarin ons consultatiebureau nu gevestigd is, aan Mgr. Schaepmanlaan 25, krijgt een andere bestemming. Medio april verhuizen we naar het in aanbouw zijnde gezondheidscentrum aan de Bolkensteeg in Dongen. Totdat we in deze prachtige nieuwe locatie zitten, hebben we ons onderkomen bij ons consultatiebureau in Loon op Zand. Vanaf 4 januari verandert het bezoekadres van het consultatiebureau naar het tijdelijke adres: Doelen 2 in Loon op Zand.


Wat
betekent dit voor de ouders met hun kinderen in Dongen en omgeving?
We begrijpen dat het niet praktisch is dat het consultatiebureau niet in Dongen is. Het is gelukkig een tussenoplossing, totdat we medio april onze nieuwe locatie in Dongen betrekken. We zijn wel heel blij dat we met deze oplossing alle kinderen kunnen blijven zien.

De afspraken tot en met 31 december die wij al maakten, zijn nog gewoon op het consultatiebureau Mgr. Schaepmanlaan 25 in Dongen. Vanaf 4 januari zijn de afspraken op het nieuwe bezoekadres, Doelen 2 in Loon op Zand. Op dit moment zijn er in verband met Corona geen inloopspreekuren op de consultatiebureaus. Er is wel mogelijkheid voor een extra weegmoment. Maak hiervoor even een afspraak. Het vertrouwde team van het consultatiebureau Dongen verhuist mee naar Loon op Zand.

Alle ouders met een reeds gemaakte afspraak na 4 januari worden de komende weken gebeld om eventuele bijzonderheden te bespreken. We proberen zo veel mogelijk om samen met ouders tot een oplossing te komen in geval van belemmeringen.


Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via 0900 – 463 64 43, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Of via e-mail contact@ggdhvb.nl.