GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 10-12-2020 om 16:00 uur
Laatst gewijzigd op: 16-12-2020 om 15:56 uur

HeusFit & in Balanz! Gemeente heusden

HeusFit & in Balanz! is een programma om samen aan een gezonde leefstijl te werken. Als gezin en als groep ga je ontdekken hoe je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken. Doen jullie mee?

De gemeente Heusden biedt kinderen en hun ouders/verzorgers de kans om samen aan een gezonde leefstijl te werken via de programma's HeusFit en in Balanz!

Aan de slag met HeusFit & in Balanz!

Plezier hebben staat in deze programma's centraal. Onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut, diëtist, buurtsportcoach, systeemtherapeut en leefstijlcoach, gaan we jullie als gezin helpen naar een gezonde leefstijl. Kinderen ervaren het plezier in bewegen, werken aan meer zelfvertrouwen en het gezin wordt bewust gemaakt van het belang van juiste eet- en beweeggewoontes. De leefstijlcoach is het eerste aanspreekpunt voor het kind, ouders en zorgverleners. Ook zorgt de leefstijlcoach ervoor dat de afspraken aansluiten op de wensen van het gezin.

Voor wie zijn de programma's met leefstijlcoach bedoeld?

Kinderen in de basisschool leeftijd en hun ouders/ verzorgers, binnen de gemeente Heusden.

Heb je interesse? Neem contact op met leefstijlcoach Merne!

Merne Muskens (Leeftsijlcoach) 

m.muskens@fysiodrunen.nl

 06 58 72 62 74

Let op: Merne kan een beperkt aantal gezinnen begeleiden!

Meer informatie:

Logo's leefstijlprogramma gemeente Heusden