GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 03-11-2020 om 16:07 uur
Laatst gewijzigd op: 03-11-2020 om 16:39 uur

Online workshop opvoeden in 2 huizen

Op donderdag 26 november organiseert de GGD een online workshop 'opvoeden in 2 huizen'. De avond begint om 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Na een scheiding is het prettig en belangrijk om goed in gesprek te blijven met je ex over de opvoeding van jullie kind. Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor je kind(eren). Hoe houd je goed contact over opvoeden als je gescheiden bent? Hoe pakken andere ouders dat aan? Wat heeft je kind nodig en wat heb jij nodig? Over al deze onderwerpen gaat deze workshop.

Deze workshop is voor gescheiden ouders met kinderen in de leeftijd 0 tot 18 jaar. Het wordt een interactieve avond boordevol praktische tips en tijd om ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Tip: Doe de workshop samen met je ex!

Meer informatie:      Bianca de Vos
Tijd:                          26 november 20.00 – 21.00 uur

Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN WEBINAR ‘Opvoeden in 2 huizen’

Logo Family Factory en GGD Hart voor Brabant