GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 06-11-2020 om 09:38 uur
Laatst gewijzigd op: 30-11-2020 om 18:02 uur

GGD Hart voor Brabant verhuist van Ringbaan West naar Reitseplein

De GGD Hart voor Brabant verhuist. Vanaf 1 december 2020 is ons nieuwe bezoekadres Reitseplein 3 in Tilburg. Het Reitseplein is gelegen in de buurt Sportweg nabij de wijk De Reit. Ons nieuwe adres bevindt zich op loopafstand tot Station Tilburg Universiteit.

Op onze nieuwe locatie vind je op de begane grond een gezondheidsplein met onze publieksdiensten reizigerszorg, seksuele gezondheid en jeugdgezondheidszorg. Kom je voor een afspraak bij ons team tuberculosebestrijding, ontvangen we jou graag op Reitseplein 5. Hier neem je dan eenvoudig de lift naar de wachtruimte van team TBC op de 5e verdieping.

Ook het consultatiebureau Ringbaan West verhuist mee en wijzigt per 1 december van naam naar consultatiebureau Reitseplein.

Deze verhuizing geldt alleen voor onze huidige locatie aan de Ringbaan West. Een overzicht van al onze locaties vind je op onze website via www.ggdhvb.nl/locaties.

Onderstaande video geeft een impressie van onze nieuwe locatie. Let op: vanaf 1 december zijn mondkapjes verplicht in de openbare ruimte.