GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 02-10-2020 om 11:43 uur
Laatst gewijzigd op: 03-10-2020 om 12:34 uur

Opvoedspreekuur van start in gemeente Tilburg

Opvoeden is niet altijd even makkelijk en iedere fase in de ontwikkeling van een kind heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom start GGD Hart voor Brabant in de gemeente Tilburg een opvoedspreekuur voor inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Het spreekuur is gratis en voor ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Heb jij moeite om duidelijke regels te stellen? Luistert je kind slecht? Of weet je niet goed wat te doen wanneer je kind te veel aan het gamen is of gepest wordt? Maak dan nu een afspraak voor het opvoedspreekuur.

De gesprekken vinden plaats op 2 locaties in Tilburg. Wil je liever een telefonische afspraak of beeldbellen? Dat kan natuurlijk ook!

Maak een afspraak