GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 29-10-2020 om 15:46 uur
Laatst gewijzigd op: 29-10-2020 om 16:15 uur

Directeur Karin van Esch neemt afscheid van GGD Hart voor Brabant

In december 2020 vertrekt Karin van Esch als directeur publieke gezondheid bij de GGD Hart voor Brabant. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan als lid van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie Thebe.

Directeur Karin van EschKarin van Esch: “Met veel plezier heb ik de afgelopen 6 jaar gewerkt bij de GGD Hart voor Brabant en GHOR Brabant Midden-West-Noord. De idealen van positieve, preventieve en publieke gezondheid zijn inmiddels ook deel van mijn DNA geworden en neem ik mee in mijn nieuwe baan.”

Karin van Esch heeft de afgelopen zes jaar veel betekend voor de doorontwikkeling van de GGD en de publieke preventieve gezondheid. Dat deed zij altijd met oog voor de belangen van zowel de organisatie, de individuele medewerkers, als ook de gemeentelijke bestuurders én de inwoners.

Het bestuur en de organisatie gaan samen op zoek naar een opvolger om leiding te geven aan GGD Hart voor Brabant.