GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 25-09-2020 om 14:55 uur
Laatst gewijzigd op: 25-09-2020 om 15:35 uur

Stoptober

Ben jij je bewust dat stoppen met roken een goed doel heeft? Namelijk kinderen rookvrij op laten groeien.

Landelijke projecten en campagnes over de Rookvrije omgeving en Stoptober ondersteunen wij natuurlijk. We hebben er voor gekozen om naast de landelijke filmpjes en materialen een eigen filmpje te maken. Waarom? Omdat er al heel veel locaties in onze regio zijn die rookvrij zijn! Je ziet er een aantal in het filmpje voorbij komen. Maar er zijn nog steeds plekken waar gerookt wordt. In onze film laten we kinderen aan het woord. Deze kinderen willen opgroeien in een rookvrije omgeving. Een extra motivatie om te stoppen met roken? 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het filmpje.

Wil jij hulp bij het stoppen? 

Doe mee met Stoptober of ga  www.rokeninfo.nl of  www.ikstopnu.nl.