GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 11-06-2020 om 17:25 uur
Laatst gewijzigd op: 18-06-2020 om 11:12 uur

Online inspiratiesessie gezonde sportomgeving

Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud? Wat levert het jouw vereniging op om aan de slag te gaan met de gezonde sportomgeving?
Doe mee met onze online inspiratiesessie op 22 juni 2020 om 19:30 uur.

Hoe kun je nog meer bezoekers naar je kantine trekken? Hoe maak je met kleine aanpassingen je assortiment gezonder zodat je in aanmerking komt voor een certificaat gezonde sportkantine? Op welke manier kun je het beste je terrein rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? De Gemeente Meierijstad, Landerd SpoRtZO, GUUS beweegt je, Team:Fit, Novadic Kentron en de GGD Hart voor Brabant nodigen je uit voor een online inspiratiesessie. 

Tijdens deze inspiratiesessie bespreken we:

  1. Wat kan het jouw vereniging opleveren, om aan de slag te gaan met de gezonde sportomgeving?
  2. Met welke thema’s kun je aan de slag?
  3. Hoe ziet het ondersteuningsaanbod eruit? Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt rekenen op advies en ondersteuning van ons begeleidingsteam.
  4. Wanneer kun je beginnen? NU is het ideale moment! Begin nu met de voorbereidingen en wellicht start jouw vereniging het nieuwe seizoen al met een certificaat op zak.

Ga je aan de slag met een van de thema’s? Maak dan ook een afspraak voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek op jouw vereniging! We komen graag in deze zomerperiode bij je op bezoek.

Voor wie is deze inspiratiesessie gezonde sportomgeving?

Deze online inspiratiesessie is interessant voor barmedewerkers, bestuursleden, barcommissies en overige geïnteresseerden van alle sportverenigingen in gemeenten Meierijstad, Uden en Landerd.
Is jouw vereniging niet in bovenstaande gemeenten gevestigd zijn? Ben je toch geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Presentatie door

  • Irene Walk - Team:Fit
  • Anja Sijbranda & Kelly de Bont - GGD Hart voor Brabant
  • Hanneke van Weert - Novadic Kentron

Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN INSPIRATIESESSIE GEZONDE SPORTOMGEVING | 22 juni 19:30 uur